ОСТАННІ НОВИНИ

Податкова міліція «накрила» інтернет-магазин італійських товарів

|

Днями працівники податкової міліції ГУ ДФС у Львівській області припинили реалізацію через Інтернет-магазин на митній території України високоліквідних товарів, ввезених з-за кордону штучно подрібненими партіями без сплати митних платежів до держбюджету. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

1

У межах досудового слідства встановлено, що ввезені у такий спосіб високоліквідні товари іноземного виробництва (продукти харчування, алкогольні напої), накопичувалися в складському приміщенні одного з населених пунктів Золочівського району. Далі вони надходили в реалізацію через Інтернет-магазин італійських товарів шляхом приймання замовлень на сайті та відправки товару через відділення поштового оператора.

Під час обшуку виявили алкогольні напої: вина іноземного виробництва різної ємкості та міцності – 320 ящиків, горілку вітчизняного та іноземного виробництва, коньяк, джин – 24 ящики та продукти харчування в асортименті (кава, сир, олія, шоколад, томатна паста) загальною вартістю понад 800 тис. грн.

Фото: ЛОДА

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *