ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові судитимуть чиновницю, яка незаконно передала у приватну власність приміщення площею 900 кв. м

|

У Львові судитимуть чиновницю, через незаконні дії якої з комунальної власності вилучено приміщення площею майже 900 кв. м. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

713435

Львівською місцевою прокуратурою №2 затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно реєстратора прав власності на нерухоме майно Обласного комунального підприємства Львівської обласної ради «Бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки» за ч.2 ст.364 КК України, ч.2 ст.366 КК України.

Посадовець, вказавши неправдиві відомості у документації, незаконно зареєструвала за фізичною особою право власності на нежитлові приміщення, що у Львові на вул. Донецькій, загальною площею майже 900 кв м. При цьому, останній було достовірно відомо, що вказаний об’єкт зареєстрований на праві власності за територіальною громадою міста Львова в особі Львівської міської ради.

Досудове розслідування у вказаному провадженні за процесуального керівництва прокуратури проводилось Шевченківським ВП ГУ НП у Львівській області.

Водночас, за наслідками проведеної роботи у сфері представницької діяльності, Львівською місцевою прокуратурою №2 в інтересах держави заявлено позов про скасування державної реєстрації права власності та повернення з чужого незаконного володіння фізичної особи на користь міської громади зазначених приміщень.

На цей час справа перебуває на розгляді у Шевченківському районному суді міста Львова.

Фото: vikka.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *