ОСТАННІ НОВИНИ

На вихідні Львову прогнозують мокрий сніг

|

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, завтра у Львові та області вночі та вранці туман видимістю 200 – 500 м. Також завтра у місті без опадів. Вітер північно-західний, вночі 3 – 8 м/с, вдень 9 – 14 м/с, поривчастий. Температура повітря вночі 0 – 2°  морозу, вдень  8 – 10° тепла. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

мокрий сніг

29 жовтня очікується часом дощ, вдень місцями з мокрим снігом. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с, вночі місцями, вдень по всій території пориви 15 – 20 м/с. Температура повітря вночі 1 – 6° тепла, вдень 3 – 8° тепла.

30 жовтня синоптики ночі місцями, вранці та вдень по всій території часом дощ та мокрий сніг. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с, вранці та вдень місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура повітря вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень  2 – 7° тепла.

31 жовтня часом мокрий сніг, вдень місцями з дощем. Температура повітря вночі від 1° морозу до 4° тепла,  вдень 1 – 6º тепла.

1 листопада вночі часом невеликий мокрий сніг та сніг, вдень без істотних опадів. Температура повітря вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень від 1° морозу до 4° тепла.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *