ОСТАННІ НОВИНИ

Гроші «в трубу». Уряд виділив 15 мільйонів на терикон біля Червонограда, а він досі горить

|

Незважаючи на виділені урядом 15 мільйонів, біля Червонограда продовжує горіти терикон. Про це повідомив народний депутат України Олег Мусій на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

1

«Шановний пане Прем’єр-міністре, виділені  Вами 15 мільйонів гривень палають на териконі біля Червонограда! Володимире Борисовичу, Ви знаєте, що чиновники цинічно і зухвало дурять Вас!», – написав він.

2

За словами Олега Мусія,  розпорядження Кабміну про виділення коштів з резервного фонду Міністерству енергетики та вугільної промисловості було ще в кінці вересня, а проблема досі не вирішена, більше того – лише погіршується.

3

«Я їздив на терикон, там займається відкрите полум’я (фото від 26 жовтня). Впродовж останніх 13 місяців такого відкритого вогню не було. І при цьому я не бачив жодної!!! машини ДСНС для гасіння – напевно на бензин грошей вже не вистачило, полетіли за димом. Мабуть чиновники Міністерства, голова Сокальської РДА Пелих разом з головою Львівської ОДА Синюткою надзвичайно спритно і головне «дуже успішно» вже освоїли державні мільйони», – резюмував нардеп.

4

Водночас він зауважив, що нестерпний сморід труїть усі довколишні населені пункти.

«Результат у всій «красі» – терикон горить, нестерпний сморід у Соснівці відчутний скрізь, люди труяться! Напевно скоро проситимуть ще грошей. Списувати ж навчилися. Якщо з таким завзяттям підходити до справи, ця діжка буде бездонною – справа не в нестачі коштів, а у повній непрофесійності і нездатності так як слід організувати роботу! Виникає запитання: чому неефективні чиновники досі сидять у своїх кріслах?», – зазначив Олег Мусій.

Як повідомляв Львівський портал, для ліквідації пожежі на териконі у Львівській області дали 15 мільйонів із держбюджету.  Також додамо, що рятувальники вже півроку не можуть загасити палаючий терикон на Львівщині.

Фото: Facebook-сторінка нардепа

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *