ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська облрада вимагає врегулювати критичну ситуацію з автостанціями у Львові

|

Львівська облрада  закликала міську раду звести на території Львова нові автостанції та автовокзали, які відповідають всім необхідним вимогам. Таке рішення прийняли депутати під час сесійного засідання, передає кореспондент Львівського порталу.

1

Отож, облрада вирішила звернутися до міськради щодо необхідності підготовки та оголошення інвестиційного конкурсу на будівництво нових автостанцій та автовокзалів, які відповідають вимогам винного законодавства на території Львова.

“На жаль, нині лише дві автостанції Львова відповідають вимогам чинного законодавства і більш-менш стають станціями європейського зразка, а решта автостанцій, такі як АС-5, АС-4, самі знаєте, як виглядають…Тому тут є нині критична необхідність побудови відповідного автовокзалу”, – заявила під час сесійного засідання заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак.

Також депутати облради доручили вжити заходів щодо створення «Центральної диспетчерської служби» для належного контролю за якістю надання послуг з пасажирських перевезень на території області.

Фото: zik.uа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *