ОСТАННІ НОВИНИ

Дві львів’янки намагались вивезти із зони АТО 10 гранат

|

На Дніпропетровщині на блокпосту поліцейські вилучили у двох львів’янок 10 десять гранат, які вони намагалися вивезти із зони АТО. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУНП в Дніпропетровській області.

pm195image004

Під час огляду  у 18- та 22-річних пасажирок автомобіля «Фіат», мешканок Львова та Львівської області, поліцейські Павлоградського взводу батальйону дорожньо-патрульної служби виявили 10 гранат і 10 запалів до них, а також 4 патрони.

pm682image001

Подія сталася 24 жовтня о 15:05 на блокпосту «Андронівка», що на автодорозі «Знамянка-Луганськ-Ізварине» у Межівському районі Дніпропетровської області.

Водійка розповіла, що дівчат підібрала у Донецькій області і везла до Львова. Самі ж порушниці надати будь-які пояснення з приводу вилучених у них предметів відмовились.

pm196image003

Слідчим відділенням Межівського відділення поліції Синельниківського ВП вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Вилучене направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру на дослідження.

Фото: відділ комунікації  ГУНП в Дніпропетровській області.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *