ОСТАННІ НОВИНИ

Школярів Львівщини запрошують взяти участь у конкурсі «Життя без сміття»

|

У Львівській області для школярів проводять еко-конкурс «Життя без сміття». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

eko

Конкурс проводиться для учнів 3-7 класів. Всього буде три номінації: «Друге життя вторинної сировини»(робота виготовлена з матеріалів, які вже використовувались в побуті (пластик або папір); «Екореклама» (інформаційний плакат, плакат-заклик, літературний твір); «Еко-торба» (альтернатива одноразовій тарі та упаковці).

На конкурс можна подаюти вироби, виготовлені з пластику, паперу, тканини. Всі вироби повинні бути екологічного спрямування.

До роботи додається короткий опис, в якому необхідно зазначити: прізвище, ім’я, по батькові автора; вік автора (авторів); клас, у якому навчається автор; назва роботи; повна назва і адреса навчального закладу; номер телефону автора та навчального закладу; номінація. Для участі в І етапі Конкурсу учасники подають конкурсний проект  у термін з 03.10.2016 по 04.11.2016 до школи, визначеної районним відділом освіти або до районного відділу освіти.  Учні загальноосвітніх навчальних закладів м.Львова подають конкурсні проекти в Департамент екології та природних ресурсів Львівської  облдержадміністрації (вул. Стрийська, 98, м.Львів).

Фото: gorodok-vlada.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *