ОСТАННІ НОВИНИ

У Франківському районі Львова невідомі обкрадають дитсадки

|

У Франківському районі Львова невідомі обікрали два дитячих садочки. Правоохоронці вживають заходів аби встановити особу зловмисника (зловмисників). Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

поліція

Так, у Франківський відділ поліції сьогодні, 21 жовтня, надійшло два повідомлення про крадіжки з дитячих садочків. В обидвох випадках про події на оперативну лінію 102 повідомили працівники адміністрації дошкільних закладів.

«О 8.10 надійшло перше повідомлення про крадіжку з садочка, розташованого по вулиці Симоненка, звідки було викрадено два комп’ютери. О 8.14 надійшло друге повідомлення про подібний злочин, що стався у садочку по вулиці Пулюя. Там зловмисник (зловмисники) викрали з приміщення кошти з каси дошкільного закладу», – повідомляють у поліції.

На місцях подій працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, зловмисник (зловмисники) проник у приміщення, пошкодивши вікна.

Наразі вирішується питання кваліфікації злочинів згідно норм Кримінального кодексу України,  проводяться слідчі дії. Правоохоронці вживають заходів аби встановити особу зловмисника (зловмисників).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *