ОСТАННІ НОВИНИ

Під час застілля господар зарізав кухонним ножем свого товариша

|

На Львівщині чоловік смертельно поранив ножем товариша по чарці. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

ніж

Так, у Червоноградський відділ поліції 19 жовтня о 19.10 надійшло повідомлення з приймального відділення місцевої лікарні про те, що у медичний заклад доставлено 35-річного мешканця міста Червоноград, у якого лікарі діагностували «проникаюче ножове поранення грудної клітки».

Як встановили правоохоронці, у той день потерпілий розпивав спиртне у квартирі свого знайомого, 38-річного червоноградця. Під час застілля між чоловіками виник конфлікт, тоді господар вхопив кухонний ніж та завдав ним гостю удар у груди.

Вже о 22.30 медики повідомили поліцейських про те, що внаслідок отриманого поранення потерпілий помер у лікарні. Зловмисник, котрий наніс гостю удар ножем затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження), санкція якої передбачає до десяти років тюрми. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *