ОСТАННІ НОВИНИ

П'яні молодики викинули водія з салону і поцупили його автомобіль

|

На Львівщині зловмисники зупинили «Рено», виштовхали водія з салону та втекли у викраденому автомобілі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

крадіжка

Так, у Жовківське відділення поліції 19 жовтня о 21.50 за допомогою звернувся 35-річний мешканець Тернополя. Чоловік повідомив, що коли він їхав своїм автомобілем «Рено Кенго» автодорогою «Львів-Рава-Руська» в районі села Добросин дорогу йому перегородив автомобіль «Опель», з якого вийшли двоє чоловіків. Зловмисники викинули його з автомобіля «Рено», сіли за кермо та поїхали у невідомому напрямку.

Проведеними заходами поліцейські розшукали викрадений «Рено» та затримали зловмисників. Ними виявились двоє мешканців одного з сіл району віком 22 та 31 рік. На момент скоєння злочину чоловіки перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Зловмисники затримані в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для них міру запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Проводиться досудове розслідування.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *