ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські депутати знову взялись розгрібати конфілкт «Привокзального ринку»

|

У Львівській міській раді створили робочу групу з врегулювання одвічного питання ринку «Привокзальний». За відповідне рішення проголосували міські обранці сьогодні, 20 жовтня, під час пленарного засідання, передає кореспондент Львівського порталу.

Як йдеться в ухвалі сесії, з метою врегулювання проблемної ситуації, яка склалась на ринку “Привокзальний“, забезпечення дотримання прав осіб, що здійснюють торговельну діяльність на цьому ринку, враховуючи звернення  голови ППО “Вільна профспілка“ ринок “Привокзальний“ ЛОА ВП ВОСТ від 07.10.2016 № 8/10 (зареєстроване у Львівській міській раді 07.10.2016 за № 2-24376), відповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“ міська рада ухвалила:

  1. Утворити комісію з врегулювання ситуації на ринку “Привокзальний“, та затвердити її персональний склад (додається).
  2. Фракціям усіх партій у міськраді подати пропозиції щодо включення своїх представників до складу комісії з врегулювання ситуації на ринку “Привокзальний“ та обрати її голову.

Як наголошують працівники ринку, конфлікт не вичерпаний, на ринку – безлад. У 2015 році вже була створена робоча група, втім згодом її ліквідували.

«Світла немає, договорів з ТзОВ «Привокзальний ринок» не продовжено. На ділянці ринку є більш 50 людей, що мають там приватну власність. Ми багато писали звернень і дали юридичний супровід, і вказали шлях, як можна це вирішити. Але питання не вирішили і чиновники, ні робоча група. Сьогодні часто приїжджає поліція…Охорона ринку вдається навіть до фізичний дій до покупців», – зазначили представники ринку.

Працівники ринку, зокрема, вимагають створення комунального управління, що буде контролювати  комунальне майно. Жінки, що прийшли до міськради заявляють, що орендарі на ринку – недобросовісні.

Нагадаємо, минулого року працівники ринку «Привокзальний» поселилися у львівській ратуші з вимогами вирішити їх питання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *