ОСТАННІ НОВИНИ

Безпеку вболівальників під час матчу «Шахтар» - «Гент» забезпечуватимуть більше п’ятисот поліцейських

|

Публічну безпеку під час футбольного матчу у Львові забезпечуватимуть більше п’ятисот правоохоронців. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

politsiya

Сьогодні, 20 жовтня на стадіоні «Арена Львів» відбудеться матч групового етапу Ліги Європи УЄФА між командами «Шахтар» (Україна) та «Гент» (Бельгія).

На стадіоні «Арена Львів» матч переглядатимуть близько п’ятнадцяти тисяч вболівальників, з них близько ста – футбольні фанати з Бельгії.

Публічну безпеку у місті та поблизу стадіону забезпечуватимуть більше п’ятисот працівників підрозділів Головного управління Національної поліції у Львівській області, а також працівники Управління патрульної поліції міста Львова.

Правоохоронці звертаються до вболівальників з проханням приїжджати на стадіон завчасно, аби не створювати черги, та дотримуватись правил поведінки на стадіоні під час перегляду матчу. Також поліцейські попереджають про речі, заборонені до пронесення у чашу стадіону, які у вболівальників при вході перевірятимуть стюарди, а також про неприпустимість перебування у публічному місці у стані алкогольного сп’яніння.

Працівники поліції нестимуть службу по охороні публічного порядку на території поблизу стадіону «Арена Львів», особливу увагу також приділять центральній частині міста, автобусним станціям та залізничному вокзалу, куди прибуватимуть вболівальники.

У випадку якщо Ви стали очевидцем або жертвою протиправних дій, звертайтесь за допомогою до правоохоронців  або повідомляйте про такі випадки на оперативну лінію 102.

Фото: 112.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *