ОСТАННІ НОВИНИ

АМКУ відмінив закупівлю 90 шкільних автобусів для Львівщини

|

20 жовтня Антимонопольний комітет України скасував закупівлю шкільних автобусів Львівської ОДА. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила державний уповноважений АМКУ Агія Загребельська.

shkilniy-avtobus

Агія Загребельська, зазначила, що замовник оголосив про проведення процедури закупівлі 90 шкільних автобусів 15 квітня 2016 року. Очікувана вартість закупівлі — 105,6 млн грн.
Скаржник просив зобов’язати замовника скасувати рішення про відхилення його пропозиції, скасувати рішення про акцепт переможця та відмінити процедуру.
Як зазначила державний уповноважений АМКУ Агія Загребельська, замовник пропозиції інших учасників закупівлі не надав, проте надав досить дивне пояснення.
«…поданої нами інформації, без надання копії пропозицій всіх учасників, за винятком пропозиції скаржника, на нашу думку, достатньо для розгляду питань, що стосуються скарги… І оскільки пропозиції учасників не стосуються питань, що оскаржуються, а тому й нами не надається», — йдеться в поясненні Департамента освіти і науки Львівської ОДА.
Нагадаємо, свої пропозиції у тендері подали: ТОВ «Окраїна» — 139,860 млн грн (допущено до оцінки), ПП «Аймакс-груп» — 141, 390 грн. (допущено до оцінки), ПрАТ «Чернігівський автозавод» -134, 906 млн грн. (переможець), ІП «АІС – Полтава» — 118,8 грн. (пропозиція відхилена) та ТОВ «Радіал-Україна» — 116,550 (пропозиція відхилена).

Фото: prostir.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *