ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартувала міжнародна туристична виставка

|

Сьогодні, 19 жовтня у Львові відкрилась Міжнародна виставка «ТурЕКСПО», що  вже 17-й рік поспіль збирає у Львові туристичних операторів зі всієї України та світу, транспортних перевізників, заклади відпочинку, авіакомпанії, презентуючи активний, пригодницький та екологічний туризм, інформаційні технології в галузі тощо. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

nehbpv

За вагомий внесок у розвиток індустрії гостинності, сприяння популяризації іміджу м. Львова та з нагоди проведення Львівського туристичного форуму нагороджено:

Відзнакою “Золотий герб м. Львова“:

Гладілова Наталія Павлівна – директор ТзОВ “Кий Авіа Вест“;

Подякою:

  1. Бриндальська Наталія Ігорівна – генеральний менеджер готелю “Рудольфо“;
  1. Гонак Іванна Михайлівна – кандидат економічних наук, львовознавець, фахівець туристичного супроводу;
  1. Касьянчук Святослав Мирославович – заступник директора готелю «Нота Бене» , ТзОВ «Прем’єр Логістика»;

Дипломом:

  1. Колектив Львівської майстерні пряників “Юрашки“;
  1. Колектив товариства з обмеженою відповідальністю “Майстерня карамелі“;
  1. Колектив товариства з обмеженою відповідальністю “Галицька здоба“.

На міжнародній виставці «ТурЕКСПО-2016» буде представлено 61 експонент із 8 країн світу (Албанія, Білорусія, Грузія, Туреччина, Угорщина, Україна, Словаччина, Литва) та 17 областей України. Експозицію розміщено на третьому поверсі Львівського Палацу мистецтв, вона охопить понад 1500 кв м.

Основна мета цьогорічного Форуму – активізація розвитку внутрішнього та в’їзного туризму, просування українського туристичного продукту на міжнародний ринок, популяризація туристичних можливостей та маловідомих об’єктів України, демонстрація новітніх досягнень у сфері послуг широкому колу фахівців, створення майданчика для проведення переговорів, у тому числі – з іноземними учасниками.

Новинки на виставці. Цьогоріч вперше буде представлено туристичні продукти Албанії та Литви. Ознайомитися з пропозиціями відпочинку в цих країнах зможе кожен охочий, завітавши на їхні стенди, або ж долучившись до презентації у конференц-залі.

Сюрпризи на виставці. До сюрпризів цьогорічної виставки додадуть розіграші відпочинку від еко-курорту Ізки та туристичного оператора «Відвідай» тощо.

У програмі виставки – презентації, семінари, розіграші та подорожі.

«Загалом же, представлені туристичні продукти перетворять Львівський Палац мистецтв на Палац неповторних можливостей відпочинку, а кожен відвідувач матиме лише 3 дні для пошуку необхідної «родзинки» до свого відпочинку як в Україні, так і за її межами», – зазначають організатори події.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *