ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині спіймали браконьєра, який полював у заповіднику

|

Вчора у Турківському районі неподалік українсько-польського кордону прикордонники відділу затримали чоловіка, який незаконно полював на заповідній території регіонального ландшафтного парку «Надсянський». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

1

Як зазначається, прикордонний наряд під час патрулювання місцевості почув неподалік одиночний постріл, ймовірно з мисливської зброї, про що негайно доповів черговому підрозділу та розпочав пошуки мисливців. Також на місце пошуку зловмисників, які своїми діями могли чинити загрозу життю та здоров’ю співробітників, виїхала і група реагування відділу прикордонної служби.

Через деякий час біля загороджувального паркану за 700 метрів від лінії державного кордону України, прикордонники затримали чоловіка без документів із зарядженою мисливською рушницею, більше того – біля чоловіка лежала тушка вбитої ним дикої козулі.

Затриманим виявився житель одного із прикордонних сіл, 1951 року народження, жодних дозвільних документів на зброю чи полювання у нього не знайшлося. Вбачаючи у діях громадянина ознаки кримінального правопорушення за статтею 248 ККУ «Незаконне плювання», прикордонники доставили затриманого на підрозділ та направили відповідні повідомлення до підрозділу Національної поліції та природоохоронних структур.

Після прибуття слідчо-оперативної групи поліції, зловмисника, зброю з набоями та тушку вбитої тварини було передано останнім та складено відповідні процесуальні документи.

Фото: Мостиський прикордонний загін

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *