ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканців Пасік-Зубрицьких чекає грандіозне «Караоке на селі»

|

У неділю, 23 жовтня, о 12.00 у Пасіках-Зубрицьких відбудеться співоче шоу «Караоке на селі». Мешканці та гості матимуть шанс довести, що саме вони співають найкраще і вміють розважатися, як ніхто інший. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

1

Співоче шоу проводитиметься у центрі села. Зірковими гостями заходу стануть Андріана та Оксана Муха.

«Краса української пісні, дотепність козацького гумору, щирість та відкритість галицької душі – все це зібрано у масштабний співочий проект «КАРАОКЕ НА СЕЛІ».

Яскраві ведучі ІВАНКА ТА СЛАВКО (дует «Ріка життя»), чудові декорації, бажання згуртованої команди працювати задля успіху – все це є передумовою для неймовірної популярності проекту.

Щотижня програма мандрує українськими селами та містечками  аби віднайти народні таланти, підняти тутешнім мешканцям настрій, згуртувати їх та змусити пригадати ті улюблені мотиви, пісні та мелодії, які супроводжують українців протягом життя – від дитячих колискових до весільних та застільних.

Проект «КАРАОКЕ НА СЕЛІ» без вагань можна вважати родинним, адже українська пісня – це духовна розрада кожної людини, незалежно від віку та статі. Співаємо, веселимося  та збавляємось разом», – наголошують організатори.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *