ОСТАННІ НОВИНИ

Із нового року прокурорам підвищать зарплати

|

Мінімальна заробітна плата працівників прокуратури в Україні збільшиться на 40% і складе як мінімум 7 тисяч гривень. Про це в середу в ході представлення нового прокурора Запорізької області заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко, повідомляє Укрінформ.

гроші

“З нового року заробітна плата у всіх ланках прокуратури збільшиться. Стартова зарплата в місцевій прокуратурі співробітників першого року найму буде починатися з 7 тисяч гривень. Це майже 40% збільшення”, – повідомив Луценко.

За його словами, “це не багато, особливо в порівнянні з НАБУ (Національне антикорупційне бюро України), куди так багато наших випускників прагне потрапити, і тим не менше – будь ласка, всі ті, хто залишається працювати, знайте, що ваша зарплата збільшена і ваша спина прикрита, якщо ви йдете на протистояння з серйозним супротивником”.

Крім того, Луценко заявив, що сьогодні він підписав указ про реорганізацію центрального апарату Запорізької обласної прокуратури, що дає можливість новому обласному прокурору призначати керівників підрозділів відомства на його розсуд.

При цьому генпрокурор просив врахувати, щоби при оголошенні конкурсу на призначення місцевих прокурорів керівництво звернуло увагу на тих кандидатів, “які хочуть працювати і хочуть змінювати ситуацію”.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *