ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові впіймали двох юних викрадачів авто

|

Двоє мешканців Кам’янко-Бузького району віком 16 та 18 років причетні до п’яти незаконних заволодінь транспортними засобами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

вкрали

«Зловмисників затримали працівники Шевченківського відділу поліції у Львові. Хлопці саме намагались продати скутер, який викрали у Кам’янко-Буському районі. У подальшому працівники поліції встановили, що ці ж зловмисники причетні до інших чотирьох випадків незаконного заволодіння транспортом», – повідомив т.в.о. начальника управління кримінальної поліції ГУ Національної поліції у Львівській області майор поліції Олександр Костенюк.

Як встановили поліцейські, хлопці причетні до незаконного заволодіння автомобілем ВАЗ-2109, трьома мотоциклами та скутером. Зловмисникам оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *