ОСТАННІ НОВИНИ

Підприємців закликають не продавати алкоголь у нічний час

|

Львівських підприємців закликають дотримуватись заборони продажу алкоголю в нічний час. Про це Львівському порталу повідомили у прес-служб Львівської міської ради.

alkogol

У місті триває боротьба з продажем алкоголю вночі та неповнолітнім. Як повідомили у департаменті економічної політики, протягом січня-вересня 2016 року проведено 190 рейдів щодо недопущення порушення правил торгівлі алкогольними напоями. Підприємців закликають дотримуватись заборони продажу алкоголю у нічний час, а також не продавати алкогольні та слабоалкогольні напої дітям. Адже від початку року в місті зафіксовано 30 алкогольних отруєнь неповнолітніх.

«За цей період складено 145 протоколів щодо продажу алкоголю вночі та 17 протоколів – щодо продажу алкоголю неповнолітнім. Для порівняння, кількість складених протоколів за продаж алкогольних напоїв неповнолітнім за 9 місяців 2015 року – 22.

За січень-вересень 2016 року зафіксовано 205 алкогольних отруєнь дорослих та 30 алкогольних отруєнь неповнолітніх», – повідомили в департаменту економічної політики ЛМР.

Фото: Еспресо.TV

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *