ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні із Польщею українець з турком влаштували пункт нелегальної переправи

|

Канал переміщення нелегалів через державний кордон викрили українські та польські прикордонники. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС.

кордон

У ході відпрацювання отриманої інформації прикордонники відділу  «Рава-Руська» Львівського загону зупинили для перевірки неподалік кордону мікроавтобус. Разом з українцем, який був за кермом авто, їхав громадянин Туреччини. Аби упередити будь-які можливі порушення на держрубежі, група реагування також негайно перевірила прилеглу місцевість. Як результат, було виявлено ознаки порушення кордону однією особою, а згодом помічено і самого порушника.

«Невідома особа швидко рухалася у напрямку кордону з Польщею, про що українські прикордонники відразу повідомили польських колег. Вже невдовзі правоохоронці сусідньої країни затримали на своїй території громадянина Туреччини», – повідомляють вартові кордону.

Наразі проводяться оперативно-слідчі дії щодо причетності громадянина України та Туреччини  до можливого скоєння злочину за ч.1 ст. 332 ККУ. За попередніми даними відомо, що громадянин Туреччини, який прямував у мікроавтобусі з українцем, вже декілька років проживає в Одесі, та, можливо, є причетним до організації незаконного переправлення співвітчизників за грошову винагороду до країн ЄС.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *