ОСТАННІ НОВИНИ

Для львівського дому людей похилого віку обрали нового керівника

|

Переможцем відкритого конкурсу на посаду керівника Львівського геріатричного пансіонату обрали Миколу Модя.  Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

1

За таке рішення проголосували 6 із 9 членів  відповідної конкурсної  комісії у вівторок, 18 жовтня.

Попередньо комісія заслухала презентації 4 кандидатів, які були допущені до конкурсу. Вони представили своє бачення розвитку та перспективи цього комунального закладу.

Микола Модь раніше працював завідувачем Галицького відділення соціальної допомоги вдома Львівського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян.

Тепер конкурсна комісія рекомендуватиме затвердити кандидатуру Миколи Модя на сесії Львівської обласної ради.

Водночас волонтери, що багато часу приділяють допомозі стареньким із геріатричного центру висунули на посаду директор волонтерку Анастасію Вовк. Вона отримала велику підтримку в громади, втім на конкурсі не перемогла.

«Повідомили мені що по Геріатричному пройшов “договірняк” і “радянський союз”.
Забули чоловікові тільки червону табличку поставити. Респект, що хоч представники не влади голосували по совісті», – прокоментувала рішення членів конкурсної комісії активістка, керівник Громадської ради при СБУ, координатор «Люстарційної ради Львівщини» Галина Янко.

«Однозначно, при прийнятті рішення найвищим пріритетом мають бути інтереси та життя людей, які живуть у геріатричному пансіонаті! І я особисто вважаю, що керувати таким закладом має людина, що вкладає у людей, які там перебувають, свою душу!

Точно знаю, що ідеєю свого життя допомогу цим людям через волонтерство зробила Анастасія Рибак. Найкращі і найпозитивніші відгуки від дуже багатьох людей, яким довіряю.
Не можу сказати нічого про інших кандидатів», – повідомила у Facebook активістка ГО «Народна дія» Олеся Дацко.

Нагадаємо, цього літа вакантною стала посада керівника геріатричного центру Львівщини. Раніше крісло близько 30-ти років директор обіймав Сенькович. Останнім часом з ним почали виникати конфлікти у волонтерів: зокрема, вони наголошували на небажанні керівництва вносити зміни в умови, у яких доживають віку старші люди.

Фото: Leopolis.News

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *