ОСТАННІ НОВИНИ

Під час пиятики чоловік вдарив викруткою у груди та шию свого товариша по чарці

|

На Львівщині мешканець Закарпаття поранив викруткою товариша по чарці. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

vikrutka

Так, у Червоноградський відділ поліції 15 жовтня надійшло повідомлення від медсестри приймального покою Червоноградської лікарні, котра повідомила, що до них з діагнозом «проникаюче поранення грудної клітки, лівобічний гематорекс та колото-різана рана шиї» доставлений 39-річний мешканець Соснівки. Чоловіка було госпіталізовано у реанімацію.

Як встановили правоохоронці, тілесні ушкодження потерпілому наніс його знайомий – 38-річний мешканець Закарпаття. Чоловіки розпивали спиртне  у квартирі своєї знайомої у Червонограді. Під час раптової сварки закарпатець викруткою наніс товаришу по чарці кілька ударів у груди та в шию.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Чоловіку загрожує до восьми років тюрми. Наразі суд обирає для нападника міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

Фото: Vinbazar.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *