ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульні затримали водія, який п'яним віз вагітну дружину

|

Водій, незважаючи на патрульних, вживав алкогольний напій біля свого автомобіля, де сиділа його вагітна дружина. Чоловіку загрожує адміністративний арешт. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

pyaniy-vodiy

Так, сьогодні уночі на автодорозі Київ-Чоп біля населеного пункту Великосілки патрульні зупинили за порушення правил дорожнього руху автомобіль ВАЗ 2103. Водій був з очевидними ознаками алкогольного сп’яніння. В салоні сиділа його вагітна дружина.

37-річний чоловік незважаючи на інспекторів дістав пиво і почав його пити. У нього не було з собою документів, тому для встановлення особи водія доставили до Буського відділу поліції.

Згодом, у медичному закладі водія перевірили на стан сп’яніння. Результат – 2.5 проміле. На водія винесли постанову за керування без документів, а також оформили протокол за керування у нетверезому стані.

За таке порушення передбачена частина 4 статті 130 КУпАП, а саме вживання водієм транспортного засобу алкоголю після того, як транспортний засіб був зупинений на вимогу поліцейського, до проведення уповноваженою особою медичного огляду з метою встановлення стану алкогольного сп’яніння. Відповідальність за таке порушення – або накладення штрафу у 20 400 гривень, або адміністративний арешт на 15 діб з позбавленням права керування транспортними засобами на 3 роки. Що чекає на водія визначить суд.

Загалом за добу було оформлено у Львові 14 протоколів на водіїв за керування транспортними засобами у нетверезому стані та 4 протоколи в області.

“Шановні водії, не сідайте за кермо напідпитку, адже Ви становите загрозу не лише собі, а й іншим учасникам дорожнього руху!”, – наголошують у патрульній поліції.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *