ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські волейболісти здобули Суперкубок України

|

У суботу, 15 жовтня, львівська волейбольна команда «Барком-Кажани» здобула перший в історії Суперкубок України. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації.

kazhani

На виїзді у Києві львівські волейболісти під керівництвом латвійського тренера Угіса Крастіньша перемогли чинних чемпіонів та володарів Кубку України харківський «Локомотив». Вони здобули перемогу у трьох партіях підряд із рахунком 3:0 (25:22, 25:17, 26:24).

Довідка

ВК «Барком-Кажани» заснована в 2009 році. Команда брала участь у першості вищої аматорської ліги України сезону 2009/2010 р.р. та в турнірах різного рівня. У 2010 році «Барком» потрапила в Першу лігу чемпіонату України серед чоловіків, а в сезоні 2011-2012 стала чемпіоном України та виборола путівку до Вищої Ліги!

Знаковим для команди став травень  2013 року. Адже він ознаменувався виходом «Баркому» у волейбольну Суперлігу. Відтак,  «баркомівці» стали першою волейбольною командою на Львівщині, яка за останні 20 років потрапила до найвищого волейбольного дивізіону. У серпня 2013 року команда змінює назву на «Барком-Кажани».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *