ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Києва знайдено схованку з боєприпасами. Готувалась кривава диверсія на марш Патріотів?

|

У Києві на вул. Грушевського поліцейські знайшли схрон з боєприпасами. Про це у Facebook повідомив радник глави МВС Зорян Шкіряк.

1

“В центрі столиці, в нежитловому приміщенні на вул.Грушевського, співробітниками ГУ Нацполіції міста Києва та СБУ, виявлено склад з боєприпасами. Зокрема, 5 бойових гранат РГД та Ф-1, 1,5 кг тротила та кілька сотен набоїв”, – написав він.

За словами Шкіряка, “ймовірно, антидержавну криваву диверсію з боку ворожих сил (російських спецслужб) планували здійснити під час маршу Патріотів, присвяченому Дню Покрови Пресвятої Богородиці – Дню Захисника України”.

“Схрон терористів знаходився на маршруті запланованої урочистої ходи. Наразі, тривають слідчо-оперативні дії, з’ясовуються всі обставини. Попри всі намагання російських спецслужб та внутрішніх деструктивних сил зіпсувати наше свято, їм не вдасться”, – переконаний Шкіряк.

Всі урочисті заходи, за його словами, відбудуться за планом, згідно заявок поданих організаторами.

“Підрозділи МВС, Нацполіція, Національна гвардія та СБУ, перебуватимуть в стані підвищеної готовності і негайно відреагують на будь-які виклики”, – наголосив радник глави МВС.

Укрінформ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *