ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові компанії «Еко-дім» скасували право власності недобудованого житла

|

У Львові Апеляційний суд скасував  ПАТ «Холдингова компанія» ЕКО-Дім» право лвансості на недобудову  за адресою вул. Тракт Глинянський, 167. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури області.

1

Так, прокуратурою Львівської області під час моніторингу судових рішень виявлено незаконне рішення суду, яке було оскаржено в апеляційному порядку.

Йдеться про рішення Франківського районного суду м. Львова від 03.07.2015 у справі за позовом однієї з відомих будівельних компаній про усунення перешкод в користуванні майном та визнання права власності.

«Вказаним рішенням суду задоволено позов компанії про визнання права власності на об’єкт незавершеного будівництва, а саме – 9-ти поверховий житловий будинок по вул. Тракт Глинянський, 167 у м. Львові. Водночас, прокуратурою з’ясовано, що судом першої інстанції визнано за позивачем право власності на недобудоване нерухоме майно за відсутності будь-яких доказів законного набуття ним прав на земельну ділянку. З огляду на це, рішення прокуратурою оскаржено»,- йдеться у повідомленні.

За наслідками розгляду апеляційної скарги Львівської місцевої прокуратури №3 ухвалою апеляційного суду Львівської області від 11 жовтня поточного року будівельній корпорації відмовлено у задоволенні позову.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *