ОСТАННІ НОВИНИ

Як у Львові святкуватимуть День захисника України та 74-ту річниця створення УПА

|

До Дня захисника України та 74-ї річниці створення УПА у Львові відбудеться чимало тематичних заходів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

dsc5501-4990852cb500c04e5c16c62fa33ca504

Зокрема, патріотичні святкові концерти та фестивалі, виставки та екскурсії, флеш-моби та козацькі забави Також відбудеться Молебень до Богородиці та вшанують пам’ять Героїв України на Личакові. Відтак, мешканців та гостей міста запрошують долучитись до патріотичних культурно-мистецьких заходів та спільної молитви за Україну та її захисників. Програма заходів розпочнеться уже завтра.

«У свято Покрови Пресвятої Богородиці, День захисника України та 74-ї річниці створення Української повстанської армії місто проводить багато тематичних заходів. Дуже важливо у такий день вшанувати пам’ять тих, хто віддав життя за нашу незалежність і тих, хто сьогодні жертвує своїм життя за мир і спокій у нашій країні. Пам’ятаючи їхні подвиги, ми повинні йти далі і підтримувати один одного. Тому запрошуємо усіх доєднатись до патріотичних культурно-мистецьких заходів та спільного Молебня за Україну та її захисників», – зазначає Євген Бойко, в.о директора департаменту «Адміністрація міського голови» ЛМР.

Детальніше ознайомитися з програмою святкувань Дня захисника України та 74-тою річницею можна тут.

Фото: Львівська міська рада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *