ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові хочуть, щоб «Муніципальна варта» взялася за наркоманів та їх розкидані шприци

|

Депутати вимагають, щоб ЛКП «Муніципальна дружина» збільшили кількість патрулів у місті через значну кількість звернень щодо знайдених шприців на територіях дитячих майданчиків та дитсадків. Про це йдеться у зверненні депутата міської ради Львова Ігоря Зінкевича, передає кореспондент Львівського порталу.

shprits

«Минулого тижня наше місто сколихнула жахлива новина. Під час прогулянки територією дитячого садочку 4-річний хлопчик знайшов та вколовся ВІЛ-інфікованим шприцом. Цей трагічний випадок, який відбувся у одному з комунальних ДНЗ міста, викликав бурхливу реакцію у суспільстві та відкрив жахливий факт, що за останні 9 місяців аж 12 маленьких львів’ян вкололись інфікованими шприцами.
Однозначно не можна говорити про винуватців цих трагедій, наркоманія – це комплексна хвороба нашого суспільства, яка не вирішується за один день і потребує комплексних мір, як з сторони суспільства, так і з боку місцевої влади»,  – йдеться у зверненні.

Також депутат наголошує, що до нього часто звертаються мешканці, що повідомляють про нічні «наркоматські» гуляння на дитячих майданчиках.
«Мушу наголосити, львів’яни з різних районів Львова дуже часто звертаються до мене з скаргами на постійне порушення громадського спокою після 23.00 години, шумними компаніями, які проводять своє нетверезе, а часто і наркотично–одурманене дозвілля на прибудинкових дитячих майданчиках. Саме після таких «нічних гулянь», батьки, які зранку з своїми дітьми бавляться на дитячих майданчиках, знаходять, окрім пустих пляшок та недопалків, шприци. Непоодинокі факти таких знахідок підтвердить кожен працівник ЛКП, який щоранку сумлінно виконує свою роботу, прибираючи наслідки нічних безладів», – йдеться у документі.

«Переконаний, ми повинні звернути більшу увагу на порушення громадського спокою на дитячих майданчиках, особливо у спальних районах міста. Впевнений, що залучення муніципальної дружини до патрулювання дитячих майданчиків у вечірній час значно зменшить кількість виявлених шприців та збереже життя та здоров’я дітей, які бавляться на цих майданчиках», -додає І. Зінкевич.

Тому депутат  звертається з проханням дати доручення керівнику ЛКП «Муніципальна дружина» щодо збільшення кількості патрулів у спальних районах міста та здійснювати їх постійну перевірку. «Ми повинні продемонструвати, що муніципальна дружина не тільки охороняє міську раду і площу Ринок, а і активно та ефективно працює для захисту кожного мешканця нашого міста», – вважає міський обранець.

Коментарі

  1. Прошу звернути увагу на парк Знесіння! Кількість шприців і дивних машин на алеях зашкалює..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *