ОСТАННІ НОВИНИ

Депутатів Львівської облради не збентежила брудна лайка щодо жінки керівника Пустомитівщини

|

Учора під час сесійного засідання депутати Львівської обласної ради провалили звернення до Президента України та голови Львівської ОДА щодо негідної поведінки голови Пустомитівської РДА Володимира Говенка. «За» проголосувало лише 31 депутатів. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

1

Як раніше повідомляв Львівський портал, керівник Пустомитівської РДА опинився у центрі скандалу. Чиновник облаяв жінку за прохання увімкнути опалення в садочку, який відвідує її дитина.

«Запис цілком випадково засвідчив справжній рівень високо посадовця, призначеного на посаду Указом Президента. Брудна лайка, якої він навіть не намагається уникати в службовому кабінеті, – це реальний лексикон голови райдержадміністрації. На нашу думку, такий факт – більш на достатня підстава для покарання голови райдержадміністрація аж до його звільнення… Вимагаємо від Президента  України та голови ЛОДА проаналізувати, чи риторика голови Пустомитівської РДА Володимира Говенка відповідає «гідному званню державного службовця», а також ухвалити справедливе рішення стосовно подальшого перебування на посаді», – йшлося у проекті звернення.

Втім це звернення не набрало необхідної кількості голосів.

Фото: pustomyty.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *