ОСТАННІ НОВИНИ

Через «вигнання» приміських маршруток на околиці Львова зріє соціальний вибух, - депутат

|

Сьогодні, 11 жовтня, під час сесійного засідання у Львівській облраді депутат Андрій Чад заявив, що через «виселення» приміських маршруток на околиці Львова зріє соціальний вибух, передає кореспондент Львівського порталу.

маршрутка

За його словами, до депутатів облради звертаються обурені мешканці Жидачівського, Миколаївського та Стрийського районів, які невдоволені цими змінами. Як він додав, люди скаржаться на те, що не можуть нормально добратися на роботу чи навчання у Львові.

«Із жовтня 2016 року кінцеві зупинки приміських та міжміських автобусних маршрутів Жидачівського, Роздільського, Миколаївського та Стрийського напрямків було перенесено. Зокрема, влада міста Львова та області перенесла кінцеві зупинки маршрутних таксі у м. Львові з приміського вокзалу, площі Петрушевича та перехрестя вулиць Стрийська-Наукова на Львівський автобусний вокзал.

Відтепер ті, хто добирається у центральну частину м. Львова змушені пересідати на міські маршрутки, які і до того були переповненими, що обурює і жителів м. Львова. Це також значно збільшує час на добирання і витрати за переїзд у міському транспорті», – наголосив Андрій Чад.

Як зауважив депутат, нещодавно обурені мешканці вже перекривали дорогу у Солонці. Відтак, на його переконання, таке ставлення до людей призведе до соціального вибуху.

Отож, Андрій Чад закликав ОДА та ЛМР повернути попередні кінцеві зупинки у Львові на всіх приміських та міжміських маршрутах Львівської області.

Нагадаємо,  у статті Львівський портал повідомляв, що цього тижня у Львові відбулася справжня революція зі зміною кінцевих зупинок для приміських маршруток: їх «виселили» на околиці міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *