ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині українці та поляки обговорюють діяльність пунктів пропуску

|

Сьогодні, 10 жовтня, в пункті пропуску через державний кордон «Краківець – Корчова» на українській стороні  розпочалось засідання Комісії з питань пунктів пропуску та прикордонної інфраструктури. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.

unnamed

Упродовж дня, згідно з порядком денним члени Комісії обміняються інформацією щодо стану реалізації домовленостей з попередньої зустрічі, яка відбулася 19 березня 2015 року в міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Рава-Руська – Гребенне». Обговорять ситуацію в українсько-польських пунктах пропуску, зокрема щодо їх облаштування та стану митної інфраструктури, забезпечення ритмічної роботи з метою прискорення перетину кордону для транспортних засобів. Розмежування пасажирського та вантажного руху в міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Краковець – Корчова».

Окрім того, посадовці розглянуть питання запровадження пішого руху в пунктах пропуску «Угринів – Долгобичув» та «Рава-Руська – Гребенне», перебіг проектних робіт, пов’язаних з автомобільним пунктом пропуску «Нижанковичі – Мальховіце», розбудову автомобільного пункту пропуску «Устилуг – Зосин» та перспективи комплексної модернізації автомобільного пункту пропуску «Ягодин – Дорогуськ».

Серед іншого – перспективи поширення практики спільного контролю на інші пункти пропуску на українсько-польській ділянці державного кордону, вибір проектів для реалізації українською Стороною в рамках Угоди від 9 вересня 2015 року про надання Україні кредиту в сумі 100 млн. євро тощо.

Фото: ГУ ДФС у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *