ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині під час сімейної сварки батько підрізав сина

|

У Пустомитівському районі під час сварки з колишньою дружиною чоловік поранив ножем власного сина. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

1467194539_img_20150116154556_271

У Пустомитівське відділення поліції 9 жовтня за допомогою звернулась 55-річна мешканка одного з сіл району. За словами заявниці, її 47-річний колишній чоловік вчиняє хуліганські дії. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група.

Як встановили правоохоронці, між жінкою та її колишнім чоловіком виник конфлікт. У той час у будинку перебував їх 33-річний син. Під час сварки батько, схопивши ніж, наніс ним удар у живіт своєму сину. Потерпілий з діагнозом  «колото-різана рана передньої черевної стінки з проникненням в черевну порожнину» був госпіталізований в одну з львівських лікарень.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Зловмисник затриманий. Проводиться досудове розслідування.

Фото: fakti.ks.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *