ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині легковик злетів з моста: п’ятеро осіб в лікарні

|

На трасі неподалік Скола автомобіль з п’ятьма молодими людьми злетів з моста. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

дтп знак

Вчора, 9 жовтня, близько 17:00 год. у селі Тухля Сколівського району на автодорозі «Сколе-Славське» 18-річний водій легкового автомобіля «Мазда», житель Львова, не справився керуванням та з’їхав з моста, який проходить через місцеву річку Тухлянку.

Внаслідок ДТП травмовано 5 осіб, яких було госпіталізовано до Сколівської центральної районної лікарні, а саме:

– водій автомобіля, у вважкому стані госпіталізований до реанімаційного відділення;

– 21-річний пасажир автомобіля, житель Львова, у вважкому стані госпіталізований до реанімаційного відділення;

– 18-річна пасажирка автомобіля, жителька Львова, госпіталізована до хірургічного відділення, стан на 6:00 год. 10 жовтня – середньої важкості;

– 18-літня пасажирка автомобіля, жителька Львова, госпіталізована до хірургічного відділення, стан на 6:00 год. 10 жовтня – середньої важкості;

– 18-річна пасажирка автомобіля, жителька міста Рудки Самбірського району госпіталізована до хірургічного відділення, стан на 6:00 год. 10 жовтня – середньої важкості.

Незадовільні дорожні умови, що могли стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди, не виявлені. Причини події – з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *