ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янам розкажуть, як купувати житло в Болгарії без посередників

|

У неділю, 16 жовтня, в готелі «Панорама» відбудеться безкоштовний семінар «Осінні знижки на нерухомість в Болгарії, без посередників! Безпосередньо Від забудовника!». Про це Львівському порталу повідомили організатори.

bez-imeni

«Давно мрієте про власне житло за кордоном, в сонячній та гостинній країні? Думаєте Вам це не по кишені? Тоді ласкаво просимо в Болгарію – країна, в якій здійснюються Ваші мрії!», – наголошують організатори заходу.

Вхід на семінар – вільний, за попереднім записом на сайті, або за телефоном +380 506 137 800 чи [email protected].

14672647_1152797211463773_1810575874_o

Семінар в Україні організовується болгарською компанією «Від Забудовника» www.otzastroishika.bg, яка побудувала десятки чудових об’єктів в найкращих місцях чорноморського узберіжжя Болгарії.

Учасники семінару отримують найактуальнішу інформацію безпосередньо від фахівців по нерухомoсті в Болгарії: презентація об’єктів (від 14 тис. євро), знижки (до 15%) і розстрочення (до 10 років), процес покупки нерухомості, переїзд, вид на проживання, пенсійна програма, організовані поїздки в Болгарію і багато іншого!

Головний сюрприз семінару – розіграш путівки в Болгарію на 7-денне проживання в комплексі «Каскадас» (курорт Сонячний берег)!

Нагадаємо, що Болгарія знаходиться в топ-п’ятірці європейських країн закордонної нерухомості, що користуються найбільшим попитом серед покупців житла. Втім, це зовсім не дивно, адже порівняно з іншими країнами саме у Болгарії найдоступніші ціни та найпривабливіші умови в плані переїзду, виду на проживання, відкриття бізнесу, освіти та інвестицій. До того ж Болгарія знаходиться зовсім близько до України – країни, звідки в останні кілька років значно збільшився потік громадян, які бажають придбати болгарську нерухомість.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *