ОСТАННІ НОВИНИ

Футбольна збірна України розгромила команду з Косово

|

Збірна України у Кракові на стадіоні “Краковія імені Юзефа Пілсудського” перемогла Косово з рахунком 3:0. Результативні удари на свій рахунок записали Артем Кравець, Андрій Ярмоленко та Руслан Ротань, пише Футбол 24.

1

Збірна України з перших хвилин заволоділа м’ячем, однак тривалий час не отримувала від контролю жодних дивідендів. Лише на 15-й хвилині Коноплянка прорвався у штрафний майданчик Косово та пробив поруч із ближньою стійкою. А ще через п’ять хвилин Євген вже міг відкривати рахунок, однак після передачі від Кравця з близької відстані не поцілив у дальній кут.

І все ж на 31-й хвилині швидка контратака підопічних Шевченка завершилась голом. Зінченко віддав класну передачу на хід Кравцю, а той з-за меж карного майданчика за допомогою рикошету поцілив прямісінько під поперечку воріт Уйкані. Останній, до слова, врятував Косово від другого гола на 39-й хвилині, коли здійнив неймовірний сейв після дальнього пострілу Ярмоленка. Ще до перерви пильність косоварського голкіпера перевірив Зінченко.

Другий тайм також розпочався із атак збірної України. Спочатку Кравець вискочив на побачення з Уйкані, але арбітр зафіксував офсайд, а згодом Коноплянка ударом з дальньої дистанції не зумів обіграти косоварського воротаря.

На 57-й хвилині нідерландський суддя Кевін Блом повинен був призначати пенальті у ворота Косово, однак не помітив очевидного фолу на Бутку. А згодом Блом вже не показав на “позначку” за порушення правил на Коноплянці.

Косово також в обороні не відсиджувалось і полоскотало нерви українцям на 62-й та 63-й хвилинах, коли у гру довелось вступати П’ятову після ударів Шали та Беріши. Кульмінацією ж активної гри косоварів став постріл у поперечку воріт П’ятова. Одразу після цього дальнім ударом відзначився Ротань, але арбітр не зафіксував взяття воріт через офсайд у Коваленка.

Усі питання про переможця на 81-й хвилині гри зняв Ярмоленко, який після передачі від Караваєва з лівого флангу класно розпорядився м’ячем та пробив у ближній кут. А крапку в матчі поставив філігранним дальнім ударом Ротань, який вразив дев’ятку воріт Уйкані. 3:0 – Андрій Шевченко здобуває першу перемогу біля керма збірної України, яка набирає п’ять очок у відборі до ЧС-2018.

Відбір до ЧС-2018. Група I

Україна – Косово – 3:0

Голи: Кравець, 31, Ярмоленко, 81, Ротань, 87

Фото: podrobnosti.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *