ОСТАННІ НОВИНИ

Під посольством Росії у Варшаві розгорнули фотографії загиблих АТОвців

|

Учора біля посольства Росії у столиці Польщі активісти спільноти  «Євромайдан-Варшава» розгорнули фотографії загиблих у боях із російськими окупантами українських воїнів: солдатів та офіцерів Збройних Сил України та добровольців. Про це Львівському порталу повідомили у Львівському регіональному медіа-центрі Міноборони.

3

Як зазначається, одягнуті в траур чоловіки та жінки протягом години під рясним дощем тримали портрети найкращих синів України, які віддали за волю своєї країни найцінніше – життя.

4

«Акції подібні до цієї ми проводили два роки поспіль.  Приносили до російського посольства труни та хрести, як атрибути кремлівського режиму. Цей протест –тихий, втім не менш змістовний. Ми одяглися у чорне і принесли із собою портрети загиблих у боях українців. Особисто я тримаю портрет Василя Сліпака, талановитого оперного співака світового рівня, який загинув на Донбасі від кулі ворожого снайпера. Василь був моїм другом», – говорить одна з організаторок акції #PutinHappyLastYear Наталія Панченко.

1

«Душі загиблих хлопців, гадаю, теж хочуть «побажати» чогось Путіну. Вважаю, що інші слова тут зайві. Адже саме кремлівський диктатор винен у смерті найкращих синів України»: додала вона.

5

Додамо, що участь у акції взяли близько тридцяти осіб, здебільшого – студентська молодь. Захід відбувся під пильним наглядом варшавської поліції. Втім, правоохоронці не заважали і трималися на відстані.

 

Фото: регіональний медіа-центр Міноборони

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *