ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині виявили близько 300 нелегальних перевізників

|

За півроку на Львівщині виявили близько 300 нелегальних пасажирських перевізників. Про це на прес-конференції повідомив голова Державної служби з безпеки на транспорті Михайло Ноняк, передає Львівський портал.

marshrutka

«Зрозуміло, що ця цифра є значно більшою. Адже у нас 2 роки був мораторій на перевірки, і багато хто, зокрема, і перевізники розслабилися та не дбали про якість транспортних засобів», – додав він.

Як пояснив Михайло Ноняк, більшість автопарку нині є застарілим.

«Новий «Богдан» зараз обійдеться у близько 1,5 млн грн.  А це доволі колосальні кошти, щоби перевізник зумів окупити куплених сто автобусів…На лінію мусять виходити справні маршрутки. Бо їздять відра з гайками і розсипаються просто на дорозі. Тут має бути комплексний підхід: щоби підприємець мав змогу купувати нові транспортні засоби. Держава зацікавлена в тому, щоби ці послуги надавалися якісно, щоби було безпечне перевезення громадян. Адже на наших дорогах гине більше людей, ніж з агресором на Сході…».

Він додав, що Міністерство інфраструктури підготувало низку законопроектів, щоби посилити контроль та відповідальність злісних порушників, – аж до конфіскації транспортного засобу.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *