ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині поліцейські застосували зброю аби зупинити автомобіль

|

У Червонограді правоохоронці застосували зброю для зупинки автомобіля, яким незаконно заволоділи двоє неповнолітніх. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

1390380969_pro-avto-8

До Червоноградського відділу поліції сьогодні, 7 жовтня, о 05.55, надійшло повідомлення від 39-річного місцевого жителя. Чоловік повідомив, що з вулиці Шептицького у Червонограді невідомі викрали його автомобіль ВАЗ-2106.

Групи реагування патрульної поліції , які оперативно підключилися до встановлення місця знаходження викраденого автомобіля, виявили даний транспортний засіб, який рухався по вулиці Івасюка. На вимогу зупинитися, чоловіки, як перебували в салоні, не реагували і почали втікати від правоохоронців.

За межами міста Червоноград, автомобіль їхав на великій швидкості, створював потенційну небезпеку для інших учасників дорожнього руху, на попередження і вимоги про зупинку працівників поліції зловмисники, які незаконно заволоділи автомобілем, не реагували. Тому поліцейські застосували для зупинки транспортного засобу зброю.

У салоні ВАЗ-2106, який зупинився після пошкодження колеса, перебували двоє раніше судимих мешканців міста Червоноград, віком 14 – 15 років. Ніхто не постраждав. Їх затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Під час погоні і затримання ніхто не постраждав, підлітків затримано, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Фото: p-i-f.livejournal.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *