ОСТАННІ НОВИНИ

Хабарника з Фонду держмайна взяли під варту

|

По гарячих слідах і з дотриманням усіх процесуальних вимог, вчора, 5 жовтня, Івано-Франківський міський суд, розглянувши матеріали справи і оцінивши надані військовою прокуратурою докази, обрав запобіжний захід начальнику регіонального відділення Фонду державного майна України в Івано-Франківській області у вигляді взяття під варту строком на 60 днів. Про це пише військовий прокурор Західного регіону України Олег Сенюк, передає кореспондент Львівського порталу.

2

Крім того, суд врахував розмір нечуваного хабара, який «просив» зловмисник за свої послуги, і визначив йому як альтернативу грошову заставу. І це – понад 4,3 млн грн.

Нагадаємо вчора «на гарячому» хабарника викрили військові прокурори Західного регіону України спільно з прокурорами Івано-Франківської області та за оперативної підтримки відділу «К» УСБУ області.

За 150 тис дол. США правопорушник обіцяв «допомогти» у зменшенні на 8 млн грн оціночної вартості приміщень державного підприємства «Коломийська паперова фабрика» під час їх приватизації. Йдеться про зменшення вартості приміщення Фабрики з понад 13 млн грн до 5 млн грн.
Тепер же йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *