ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові жінка газом хотіла вкоротити вік собі, дитині та сусідам

|

Патрульні у Львові запобігли вибуху газу в квартирі, мешканка якої хотіла вкоротити собі віку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львові.

1

Сьогодні близько 11 ранку, патрульні отримали повідомлення про сімейну сварку на вулиці Марії Заньковецької. Коли патрульні приїхали на місце події, то побачили у заґратованому вікні 9-річного хлопця. Він повідомив, що його мама відкрила газ і таким чином хоче позбавити життя себе, його та сусідів.

3

Інспектори забігли в будинок, там був дуже різкий запах газу. 45-річна жінка відмовлялася відчиняти двері. Полісмени викликали газову службу та евакуювали усіх мешканців. Вони попередили жінку, що виламають двері, аби врятувати життя їй та хлопцеві. Громадянка добровільно таки відчинила двері. Патрульні побачили в квартирі повністю відкриті пальники на плиті. Жінка відкрутила і газовий шланг від плити. Інспектори відчинили вікна та двері. Хлопця вивели у двір.

2

Газовики згодом перекрили газ до квартири. Жінка повідомила полісменам, що не може так більше жити і якщо вона не буде жити то і її діти та сусіди теж. Мешканці написали колективну заяву. На місце інциденту, також викликали дільничного та швидку медичну допомогу, яка забрала жінку до психіатричної лікарні. За дитиною приїхав батько та бабуся. Про цей інцидент патрульні повідомили сектор ювенальної превенції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *