ОСТАННІ НОВИНИ

Партнер по бізнесу «кинув» жителя Моршина на 28 тисяч доларів

|

На Львівщині чоловік, довірившись партнеру по бізнесу, позбувся значної суми коштів. За цим фактом працівники Стрийського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за статтею «шахрайство». Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

гроші за кордоном

У Стрийський відділ поліції 4 вересня за допомогою звернувся 57-річний мешканець міста Моршин. Чоловік повідомив, що майже шість років тому 41-річний мешканець одного з сіл Стрийського району продав його будинок у селі за 28 тисяч доларів США та, нібито, вклав ці кошти у їх спільний бізнес. З того часу чоловік уникає зустрічі із заявником і грошей не повертає. Оскільки усі намагання вирішити питання виявились марними, чоловік вирішив звернутись із заявою у поліцію.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 (шахрайство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф або громадські роботи на строк до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років. Поліцейські встановлюють усі обставини події.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *