ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщину приїде заступник Міністра інфраструктури України

|

На Львівщину, 6-7 жовтня, із робочим візитом прибудуть заступник Міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк та голова Державної служби України з безпеки на транспорті Михайло Ноняк. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

1100

Під час візиту на Львівщину заступник Міністра інфраструктури України та Голова Державної служби України з безпеки на транспорті відвідають  УДППЗ “Укрпошта”, Головний залізничний вокзал, Міжнародний аеропорт “Львів” імені Данила Галицького, а також оглянуть роботу пересувного габаритно-вагового комплексу та пункту видачі дозволів.

У рамках поїздки 6 жовтня відбудеться нарада із керівництвом області та керівниками Укртрансбезпеки, ПАТ “Укрзалізниця”, Укравтодору, УДППЗ “Укрпошта”, Міжнародного аеропорту “Львів” імені Данила Галицького. Серед питань, що обговорюватимуться – безпека на транспорті, зокрема невиробничий травматизм, перевезення небезпечних вантажів та боротьба з корупцією. Нарада розпочнеться о 10:00 годині у малій сесійній залі Львівської обласної ради .

7 жовтня о 10:00 годині в приміщенні Львівської обласної ради відбудеться прес-конференція за участю заступника Міністра інфраструктури України Юрія Лавренюка та Голови Державної служби України з безпеки на транспорті Михайла Ноняка.

Фото: cfts.org.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *