ОСТАННІ НОВИНИ

Садового просять взятися за занедбаний сквер на кінцевій «двійки»

|

Міську владу Львова просять звернути увагу на стан скверу на вул. Коновальця-Житомирська (кінцева трамваю №2), який вже багато років є оселею для безхатьків та сміття. Про це йдеться у депутатському зверненні міського обранця Любомира Босаневича, передає кореспондент Львівського порталу.

skver

Як йдеться у документі, доріжки у сквері не ремонтувалися впродовж багатьох років, також  у парку немає належного освітлення. Натомість у сквері проводять свій час безхатьки, а сама територія парку забруднена сміттям.

«Мешканці скаржаться, що асфальтне покриття тротуарів та пішохідних доріжок внаслідок відсутності впродовж багатьох років ремонту цієї території перебуває у незадовільному стані, критична ситуація з освітленням цієї території, відсутні лавки та урни для сміття», – йдеться у зверненні.

skver1

Також у документі наголошується, що у цьому сквері часто гуляють батьки з дітьми, які скаржаться, що у сквері багато безхатченків.

«…котрі розпивають спиртні напої, голосно лаються та справляють свої фізіологічні потреби посеред парку, і їхні діти мають на цю всю «красу» дивитись»,- йдеться у зверненні депутата.

Так, Л. Босаневич звертається до міського голови Андрія Садового з проханням включити перелік ремонтних робіт на 2017 рік цей парк.

Фото: Катерина Родак

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *