ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники рятували постраждалих в ДТП

|

Прикордонники відділу «Сянки» допомогли дістати постраждалих водія та пасажира з розбитого вщент автомобіля, який перекинувся неподалік місця служби військовослужбовців. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

ДТП

За даними відомства, сьогодні вночі, під час несення служби на контрольному пості «Ужок» на трасі Львів – Турка – Ужгород, водій повідомив прикордонникам, що неподалік поста бачив перевернутий автомобіль, ймовірно внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Прибувши до вказаного подорожніми місця пригоди, прикордонники побачили розбиту вщент автівку в якій перебували двоє постраждалих громадян. Також на місці аварії вже був водій одного з подорожніх авто, який теж зупинився аби допомогти. Разом з ним, за допомогою автомобільного інструменту, прикордонники змогли розчинити зігнуті дверцята легковика та витягти водія, натомість пасажиру повезло менше – його добряче затисло понівеченим металом. Оцінивши критичний стан пасажира, охоронці кордону та подорожні підручними засобами таки змогли визволити пораненого з автомобіля та встигнули надати першу медичну допомогу чоловікові до прибуття швидкої.

За деякий час прибули медики та евакуювали постраждалих.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *