ОСТАННІ НОВИНИ

Найкращими спортсменами вересня стали три параолімпійці

|

Чемпіони XV літніх Паралімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро Антон Дацко, Андрій Демчук та Віктор Дідух – найкращі спортсмен Львівщини за підсумками спортивного вересня. Про це Львівському порталу повідомила заступник начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба.

68

Традиційне щомісячне голосування членів колегії управління фізичної культури і спорту Львівської обласної державної адміністрації та членів виконкому відділення НОК України у Львівській області за найкращого спортсмена місяця виявилося нетиповим і свого роду винятковим, оскільки вперше у такому форматі були розглянуті й кандидатури представників інвалідного спорту Львівщини.

69

Відтак найкращими спортсменами Львівщини за підсумками спортивного вересня стали відразу троє переможців XV літніх Паралімпійських ігор 2016 року в Ріо-де-Жанейро – представники фехтування на візках Антон Дацко (тренери Світлана Колеснікова) та Андрій Демчук (тренери Світлана Колеснікова, Віктор Нікулін) і представник настільного тенісу Віктор Дідух (тренер Олександр Дідух).

70

33-річний Антон Дацко з Буська та 29-річнийв львів’янин Андрій Демчук в особистому заліку вибороли «золоті» медалі цих Ігор у фехтуванні на візках на шаблі серед спортсменів з порушення опорно-рухового апарату. А 29-річний спортсмен Віктор Дідух з с. Мармузовичі (колишня назва Андріївка) Буського району здобув перемогу в командних змаганнях разом з партнерами по параліміпйській збірній команді України Максимом Ніколенком та Михайлом Поповим (Запорізька область) серед тенісистів з порушеннями опорно-рухового апарату.

Незабаром відбудеться урочисте відзначення найкращих спортсменів Львівщини за підсумками спортивного вересня 2016 року та їхніх тренерів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *