ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині зловили двох грабіжників, які побили і «обчистили» молодика

|

У Бориславі впіймали двох грабіжників, які напали на чоловіка і відібрали гаманець, телефон та золоту обручку.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

злодій

Так, у Бориславське відділення поліції 3 жовтня за допомогою звернувся 26-річний мешканець одного з сіл Дрогобицького району. Чоловік повідомив, що 2 жовтня близько 19.00 у місті Борислав на нього напали двоє чоловіків, побили його та відібрали гаманець, у якому було шість тисяч гривень, мобільний телефон, та золоту обручку. Лікарі, до яких звернувся постраждалий, діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку.

Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетні двоє мешканців Борислава віком 31 та 26 років. Речові докази (викрадені речі) правоохоронці у них вилучили. Зловмисники затримані в порядку ст.208 КПК України.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) ККУ. Зловмисникам загрожує до шести років тюрми. Проводиться досудове розслідування.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *