ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові працівник автомийки з судимістю викрав бус клієнта

|

У Львові працівник автомийки викрав автомобіль клієнта. Правоохоронці затримали молодика, який незаконно заволодів бусом. Йому загрожує позбавлення волі терміном до п’яти років. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

автомийка

До Шевченківського відділу поліції 1 жовтня із заявою про незаконне заволодіння автомобілем звернувся 38-річний львів’янин. Чоловік повідомив, що ввечері 30 вересня він залишив свій мікроавтобус «Мерседес Віто» для обслуговування на одній з автомийок на території Шевченківського району. Коли наступного дня, 1 жовтня, прийшов за іномаркою, вартість якої становить 185000 гривень, на території автомийки її не виявилося.

Працівники поліції встановили місцезнаходження викрадено мікроавтобуса і в порядку ст. 208 КПК України затримали працівника автомийки, який незаконно заволодів автомобілем клієнта.  Мікроавтобус, за кермом якого перебував 25-річний раніше судимий житель Львівщини, затримали у місті Пустомити.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 289 КК України (Незаконне заволодіння транспортним засобом – карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років).

Фото: avtonagaz.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *