ОСТАННІ НОВИНИ

У Академії сухопутних військ привітали освітян

|

У Національній академії сухопутних військ відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти, який щороку відзначається в Україні у першу неділю жовтня. Про це Львівському порталу повідомили у Медіа-групі Національної академії СВ.

5

Розпочався захід виступом начальника навчального закладу генерал-лейтенанта Павла Ткачука, який привітав усіх присутніх зі святом.

7

«Хоча нині для вас і святковий день, але ми всі повинні розставити чіткі завдання, що відповідають потребам сьогодення. Адже про нашу працю свідчитимуть не цифри паперової статистики, а перемоги чи поразки на фронті, збережені життя і здоров’я українських воїнів, щасливі долі їхніх дітей, дружин, родин. Тому в аудиторії чи на полігоні віддаваймося сповна задля нашої молоді, наших курсантів — майбутнього держави. Пам’ятаймо, кожен з нас своєю працею робить внесок у їхню професійну та особисту формацію. І це — наш з вами фронт гібридної війни, де не хоробрістю, а наполегливістю, не звитягою, а терплячістю ми наближаємо нашу спільну перемогу», — підкреслив він.

6

Також з нагоди свята до присутніх звернувся учасник антитерористичної операції, лицар ордену «За мужність» ІІІ ступеня молодший сержант Андрій Пец.

«Беручи участь у боях на сході держави, і тепер у статусі курсанта Національної академії сухопутних військ, я зрозумів, наскільки важливими є знання, які ми отримуємо від викладачів. Хочу сказати, що роль педагога є дуже важливою, адже вони навчають того, що є необхідним на війні і може врятувати твоє життя і життя твоїх підлеглих», — підкреслив майбутній офіцер.

8

9

Традиційно урочистості продовжились нагородженням кращих науково-педагогічних працівників. З нагоди свята генерал-лейтенанта Павло Ткачук оголосив подяки, відзначив грамотами, а також пам’ятною заохочувальною відзнакою Національної академії сухопутних військ нагрудним знаком «Гетьман Петро Сагайдачний» офіцерів і працівників ЗС України.

10

11

12

13

Після цього відбувся святковий концерт за участю солістки військового оркестру Академії Мар’яни Ільків, відомого львівського співака Олега Солов’я, а також заслуженого ансамблю танцю «Юність».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *