ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні з Польщею прикордонники затримали грузинів-нелегалів

|

На Львівщині прикордонники Мостиського загону у взаємодії з своїми польськими колегами затримали 3-х громадян Грузії, які намагались незаконно порушити державний кордон України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

14463068_885864124878161_511401210307192645_n

Сьогодні вночі прикордонники відділу «Нижанковичі», що охороняє ділянку українсько-польського кордону в межах Старосамбірського району Львівської області, отримали інформацію від польських прикордонників про рух невідомих в бік кордону. Колеги повідомили що спостерігають три чоловічі фігури, з заплічними рюкзаками, які прямують в бік Польщі та шукають місце де легше подолати інженерні загородження. До місця події негайно вибула група реагування «зелених беретів» та вже через декілька хвилин, за 250 метрів від лінії державного кордону було затримано трьох чоловіків без документів. Затриманими виявились громадяни Грузії 1978, 1981 та 1987 років народження, які напередодні легально прилетіли до України та в пошуках подальшого працевлаштування в Європі мали на меті незаконно перейти українсько-польський кордон. Свій маршрут грузини проклали самостійно, а до прикордоння прибули громадським транспортом над вечір.

Чоловіків затримано в адміністративному порядку та підготовлено документи для розгляду в суді справи про притягнення їх до відповідальності за спробу незаконного порушення державного кордону України. В подальшому прикордонники клопотатимуть перед судом про примусове видворення з України затриманих іноземців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *