ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові фани понищили фасад склепу Кузьми

|

Група туристів, котрі приїхали до склепу, де похований Андрій Кузьменко, залишили дуже багато запалених свічок, які спричинили відкритий вогонь, внаслідок чого було знищено фасад склепу. Про це йдеться у повідомленні на офіційній сторінці гурту «Скрябін» у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

1448227911_k2

У суботу, 2 жовтня,  група туристів, які приїхали автобусом залишили дуже багато запалених свічок, просто біля самого каменю склепу. Вогонь пошкодив центральну частину склепу. Зараз потрібен великий ремонт і заміна деяких частин гробівця.

«Дуже просимо всіх, хто відвідує могилу Андрія — не ставте відкриті свічки на камінь, який нищиться від воску, від вогню, камінь тріскає від високої температури. Будьте милосердні до пам’яті Андрія, до тяжких переживань батьків, не робіть ще матеріальної шкоди на цвинтарі.

Свічки можна ставити тільки в пусті лампадки, яких стоїть безліч пустих, спеціально для цієї мети. Зараз потрібен великий ремонт, який заподіяла туристична група, яка приїхала в 9 годині ранку 02.10, і ніби з доброї душі запалили безліч свічок. Свічки сплавилися з пластмасою, в яку був залитий віск, зробився цілий факел, який зачадив все навколо і знищив фасад склепу. Ще раз велике прохання не залишайте відкритого вогню на могилі Андрія. Краще прийти без свічки, тихо помолитися і не наробити лиха» – йдеться у повідомленні.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *